sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ensimmäinen päivä

Paco saapui viime yönä n. klo 1 aikaan meille. Omat koirat ottivat Pacon vastaan hyvin, haistelu eteisessä ja homma selvä.

Pacosta huomaa hyvin, että se on ollut kotikoira aiemmin; se kerjää sujuvasti ruokapöydästä, juoksee keittiöön kun jääkaappi aukeaa, nukkuu sängyssä vieressä ja on ollut täysin sisäsiisti. Ihana koira!

Lasten kanssa ovat ystävystyneet hyvin, Paco tykkää kovasti ja kiipeää mieluusti syliin.

Aamulla käytiin ulkona n. klo 9 aikaan ja kaikki tarpeet hoitui hienosti. Sen jälkeen haukattiin aamupalaa ja Paco nukkui matkaväsymystään  varmaan viitisen tuntia (otinpa itsekin päikkäreitä vieressä :D).

Levon jälkeen ulkoilua, ruokaa ja ensimmäinen kotiinjäämisharjoitus. Lähdettiin käymään miehen vanhempien luona Helsingissä äitienpäivävierailulla. Tarkoitus oli käydä pikaisesti, mutta Suomen lätkäpeli oli nähtävä ja aikaa vierähtikin yhteensä n. 3 tuntia. Vakooja alakerrasta kertoi, että meidän kotoa ei kuulunut haukkua tai ulinaa, loistavaa!!!

Iltasella Uuno ja Paco innostuivat jo leikkimäänkin :) Almaa eivät meinanneet ottaa mukaan, koska Alma on antanut Pacolle välillä jäätäviä mulkaisuja, meidän jääprinsessa :D No, varmaan pian jää sulaa ja Almakin pääsee leikkiin.
<3

Kerjäämistä

Pus!





Tämä kuva kertoo ehkä vähän Pacon koosta, hieman alle mun polven on korkeutta. Mitataan ja punnitaan huomenna tarkemmin :)

1 kommentti: