torstai 12. toukokuuta 2011

Siirappia ja pippuria

Zorro on ollut kotona useampia tunteja hienosti Alman ja Uunon kanssa. Alakerran vakooja kertoi, ettei meiltä ole kuulunut mitään meteliä, jee! Mitään tuhojakaan ei ole tehty, joten Zorro pärjää työpäivän ajan ihan hienosti.

Zorro on päättänyt olla Uunon paras kaveri ja jakaa rakkautta ja läheisyyttä Uunolle, halusi se tai ei :D Eilen illalla Uuno oli mennyt torkkumaan Zorron pedille ja Zorro meni viereen. Sain kuvan kun pojat makaili pyllyt vastakkain, ja illalla sängyssä Zorro painautui Uunon kainaloon ja Uuno minun kainaloon. Oli aika lämmin :) Uuno yritti hivuttautua vaivihkaa kauemmas, mutta Zorro painautui ihan liimana kiinni. "Ällöä" mietti Uuno, mutta antoi Zorron olla kyljessä kiinni.

Käytiin taas iltakävelyllä Marjon, Donnan ja Bissen kanssa, eikä Zorro tykkää Bissestä. Rähisee ihan kunnolla. Zorron sisäinen pippuri on siis löytynyt :) Zorro siis rähisi Bisselle aluksi, mutta käytiin kuitenkin yhdessä kävelyllä. Ihan hyvä systeemi opetella käytöstapoja tuolla lailla, eli kaikista ei tarvitse tykätä mutta yhtä matkaa voidaan kuitenkin kävellä. Alun jälkeen Zorro rauhoittui kävelemään ihan hyvin, mutta kun omat koirat alkoi remuta keskenään ja Bisse sivusta haukkui kun olisi mukaan halunnut, niin Zorro pärräsi taas. Juuri tästä syystä ajattelin, että mennään huomennakin yhteiskävelylle. Totutellaan :)

Tänään Uuno ja Zorro pääsi käymään minun työpaikalla. Kivaa ja jännää :) Parasta ehkä Zorrosta oli kuitenkin autoilu, siitä se niin kovin tykkää.



Ja sitten kuvia:

                                                         Ulkoilua


                                                        Piimänaama syömässä :)

Lepotauko Alman kanssa

                                        
                                                        Parvekkeella auringonpaisteesta nauttimassa

                                                             Pojat :)
                                               

1 kommentti:

  1. Se on kyllä kettu koko koiruus <3 Aika täydellinen paketti pärinöineen kaikkineen :)

    VastaaPoista