lauantai 7. toukokuuta 2011

Zorro on täällä!

Viime yönä Zorro sitten saapui meille. Turhaan olin etukäteen jännittänyt yhtään mitään, sillä Zorro on osoittautunut aivan huippukoiraksi!
Heti ensitöikseen lentokassista päästyään Zorro söi sille varaamani ruuan hyvällä halulla. Kun lähdettiin kävelemään autolle, Zorro hoksasi pysähtyä piiiiitkälle pissalle. Matkan lentokentältä tänne meille kotiin Zorro nukkui auton etupenkin jalkatilassa tyytyväisenä oloonsa. Kotipihassa vielä uudet pissat ja ei muuta kun sisälle!
Täällä meillä oli vastassa koiruudet Alma ja Uuno. Nuuskuttelut eteisessä puolin ja toisin ja meidän koirat taisivat todeta, että "tervetuloa vaan, mutta nyt on yö ja me nukutaan, käy säkin nukkumaan". Alma paineli omaan nukkumapaikkaansa sängyn alle ja Uuno isännän viereen sänkyyn. Olin suunnitellut nukkuvani varmuuden vuoksi olohuoneen sohvalla, mutta kun kaikki rauhoittui välittömästi, niin päätin mennä sänkyyn. Katselin, että minne Zorro asettuu, mutta tappijalkapa (se on oikeasti todella pieni, paljon pienikokoisempi kuin kuvista uskoisi) yllätti yrittämällä hypätä sänkyyn. Pakkohan se oli vähän pikkaraista avittaa, ja niin me nukuimme vierekkäin minä, mies, Uuno sekä Zorro :D
Loppuyö meni kaikkien osalta nukkuessa, ja aamulla lähdettiin sitten ulos kävelylle. Zorro osasi muuten istua, kun pantaa ja valjaita puettiin. Ulkona Zorro kulki rauhallisesti nuuskutellen, ja hoiti kaikki asiansa ulos.
Ulkoilun jälkeen oli vuorossa ruokailu, joka oli yksi niistä asioista joita olin jännännyt. Ilmeisesti turhaan, sillä jokainen odotti rauhassa ja pysyi omalla kupillaan. Zorro näytti tykkäävän koirapuurosta ja piimästä. Zorron aamun kohokohta oli ehkä kuitenkin se, kun lapset heräsivät, niin iloisesti se kävi lapsia tervehtimässä :)
Itse jouduin lähtemään haikein mielin päiväksi töihin, mutta onneksi mies oli rauhoitellut minua ja kertonut pärjäävänsä ihan varmasti hyvin. No, pakkohan se oli kuitenkin töistä muutaman kerran soittaa ja kysellä kuulumisia, ja vastaus oli aina sama: kaikki ok, ei mitään ongelmia :)
Ensimmäisen päivän aikana Zorro on tutustunut lähimetsikköön ja peltoon, syönyt hyvin, leikkinyt leluilla (varsinkin vinkuleluilla) ja nukkunut matkaväsymystään. Illalla käytiin vielä pesulla huuhtomassa tarhapölyt pois, joten puhdas Zorro voi aloittaa uuden elämänsä.






Tästä saa joku itselleen kyllä mahtavan kaverin!

4 kommenttia:

  1. Ihana, suloinen ketunpoikainen...!! Ja minäkin olin kuvista ajatellut sen olevan hivenen isompi, mutta se on ihanan pikkarainen ja sen lisäksi reipas ja sosiaalinen, mahtipakkaus :)

    VastaaPoista
  2. Hei.Onko Zorro nyt kotihoidossa teillä vai onko teidän omaksi tullut? Jos on kotihoidossa,osaatko sanoa ikää, suurinpiirtein kokoa ja painoa,tulisiko mahdollisesti kissan kanssa toimeen,paljonko sen adoptointi maksaisi.Entä pärjäisiköhän se päivät yksin?Olen nimittäin yksin asuva,kissan kanssa ja käyn töissä?Tai voitko neuvoa,mistä voin kysellä Zorrosta?

    VastaaPoista
  3. Lola lähettää terkkuja! Hyvä kun teilläkin on mennyt noin hienosti!

    VastaaPoista
  4. Hei Päivi,
    käy kurkkaamassa nettisivuiltamme www.rescuekoirat.com niin saat lisäinfoa :)

    VastaaPoista